04/01 In navolging van Schotland, waar maandverband gratis gegeven wordt omdat té veel vrouwen dat niet kunnen betalen terwijl het net geen luxeproduct zou mogen zijn, hebben we een maandverbandactie op poten gezet. Onder het motto #wonderwijvengeeftvleugels brengen we deze week al een tweede lading van meer dan 1000 maandverbandpakketten naar Moeders voor Moeders in Borgerhout.

Even samengevat:

1. Wat kan je inleveren?

NIEUW maandverband, tampons, cups of herbruikbaar verband, maar ook incontinentiemateriaal van katoen, bamboe of pompoen-zo-u-wil, maar dus zeker NIEUW en niet tweede…euhm.. hands 🙂. het merk is niet belangrijk.

2. Waar kan je inleveren?

a. in de grijze kist aan het WonderWijvenhuis, Herentalsebaan 22b in Millegem Ranst.

b. als de kist volzit of je toch graag even een gezicht ziet: vlakbij bij Saskia Koniuszenko, Herentalsebaan 832 in Wommelgem

c. in Antwerpen Noord, bij Anneke De Vry: Driehoekstraat 147 in Ekeren.

d. in Limburg bij Heidi Vandeput, Kolverenstraat 17b in Zonhoven.

e. in Heist-op-den-Berg bij Tine Stikkers, Orshagenstraat 19

f. in Kessel, bij Antje Cambré, Mastenhof 12 in Kessel

g. Bij Jasmine Sellier Zinkvallaan 33 2620 Hemiksem

h. of bij Moeders voor moeders zelf: www.moedersvoormoeders.be

Wat als je daar niet geraakt? Dan kan je een financiële bijdrage overmaken op BE12 3631 7168 5592 met vermelding ‘maandverband’, dan kopen wij er materiaal van of je kan het ook opsturen naar Tine Stikkers, Orshagenstraat 19, Heist-op-den Berg. (de postbode werd verwittigd)

Uiterlijke datum: 15/1/2021 

Tips:

1. kijk in je kasten welk materiaal je zelf niet meer gebruikt. Ook al is het pakje open, de meeste verbanden zijn ook individueel geseald en mogen dus doorgegeven worden.ter herhaling: alleen nieuw materiaal.

2. als je bij de apotheek of de huisarts bent, vraag gratis staaltjes 😉

3. je kan via deze link een staaltje aanvragen: https://www.obtampons.be/nl/probeerverpakkingen-bestellen

4. via de App van myShopi krijg je blijkbaar een terugbetaling van Tena Lady silhouette noir (wie verzint die namen?) mini of normal.