In ons WonderWijvenHuis kan je een ruimte huren voor je therapiesessies, je coachings, je workshops, lezingen, yoga, tai chi, naailesssen … of kan je deze workshops en andere volgen en dit aan betaalbare prijzen. Er is ook een atelier voor creatieve uitspattingen én je kan ook gewoon komen aanwaaien voor een koffie, een thee, een goeie babbel en een boekje. 

het doel

In alles wat de WonderWijven doen is bezieling, verbinding en groei de basis. Het doel van het WonderWijvenHuis is een plek creëren waar dit ook echt kan gebeuren. Om ervoor te zorgen dat alle WonderWijven een kans krijgen om te groeien worden deze ruimtes low-cost verhuurd. Belangrijk: alle investeringen gaan naar de groei van WonderWijven, alle opbrengsten gaan naar goede doelen, ook voor het WonderWijvenHuis!

de locatie 

We bouwen op dit moment aan een nieuwe plek in Millegem. Vanaf 15 oktober ben je welkom! .

de ruimtes

info volgt binnenkort

De ruimtes zijn eenvoudig ingericht en flexibel inzetbaar: je mag je eigen mat/massagetafel/whatever meebrengen, maar er zal ook materiaal beschikbaar zijn indien nodig (bv. yogamatjes en massagetafel, tafels, stoelen, …)

de activiteiten

In het WonderWijvenHuis zijn alle activiteiten welkom, behalve de (verdoken) salesactiviteiten en luidruchtige feestjes.

de prijzen vind je hier

openingsuren

Het WonderWijvenhuis is alle dagen open van 9u30 tot 15u30 (dinsdag en vrijdag tot 14u30) om gewoon binnen te waaien voor een tas thee, koffie of chalo, na deze uren zijn er ook nog sessies, workshops en activiteiten mogelijk op afspraak.

Meer informatie via welkom @ wonderwijven.be