In ons WonderWijvenHuis kan je een ruimte huren voor je therapiesessies, je coachings, je workshops, lezingen, yoga, tai chi, naailesssen … of kan je deze workshops en andere volgen en dit aan betaalbare prijzen. Er is ook een atelier voor creatieve uitspattingen én je kan ook gewoon komen aanwaaien voor een koffie, een thee, een goeie babbel en een boekje. 

het doel

In alles wat de WonderWijven doen is bezieling, verbinding en groei de basis. Het doel van het WonderWijvenHuis is een plek creëren waar dit ook echt kan gebeuren. Om ervoor te zorgen dat alle WonderWijven een kans krijgen om te groeien worden deze ruimtes low-cost verhuurd. Belangrijk: alle investeringen gaan naar de groei van WonderWijven, alle opbrengsten gaan naar goede doelen, ook voor het WonderWijvenHuis!

De ruimtes zijn eenvoudig ingericht en flexibel inzetbaar: je mag je eigen mat/massagetafel/whatever meebrengen, maar er zal ook materiaal beschikbaar zijn indien nodig (bv. yogamatjes en massagetafel, tafels, stoelen, …)

de activiteiten

In het WonderWijvenHuis zijn alle activiteiten welkom, behalve de (verdoken) salesactiviteiten en luidruchtige feestjes.

de prijzen vind je hier

openingsuren

Het WonderWijvenhuis is open op afspraak

Meer informatie via welkom @ wonderwijven.be