Gestart vanuit een impuls, misschien zelfs een intuïtieve beslissing in november 2016 en in no time uitgegroeid tot een community van bijna 23.000 leden and counting. Dàt is WonderWijverij.

WonderWijf?
Een WonderWijf is een madam die met haar twee voeten in ’t leven staat maar zich ook bewust is van haar intuïtie en daar schaamteloos naar handelt. Een WonderWijf gelooft niet in toeval maar rekent op serendipiteit. Ze creëert haar eigen kansen en gunt ook anderen ruimte voor kansen en groei. Een WonderWijf gelooft dat magie mogelijk is en dat zij daar een belangrijk deel aan heeft. Ze geniet van het leven en is dankbaar voor wat op haar pad komt.
Een WonderWijf is een vrouw die bovenstaande definitie in twijfel trekt op dagen dat het moeilijk gaat. Kwetsbaarheid, zelfrelativering en humor zijn daarbij haar kernwoorden.

Missies met een visie
Onze vzw heeft officieel tot doel buiten iedere religieuze, filosofische of politieke aanhorigheid, om de samenhorigheid en de interactie tussen vrouwen te bevorderen en aan te moedigen en vrouwen te ondersteunen in hun persoonlijke groei (klik hier voor de uitgebreidere versie van onze missie&visie)

Iets minder officieel investeren we met het kernteam voor een online en offline plek voor bezieling, verbinding en groei van WonderWijven en steunen we daarbij allerlei goede doelen en timmeren we aan onze wonderweg samen met onze partners en sponsors

WonderWijven is een gedeponeerd merk. Alle rechten voorbehouden.